Account Manager Horeca

Pleasure & Liqueurs BV

Functieomschrijving:
Een persoonlijkheid die past bij het bedrijf DNA
Een relevant netwerk binnen de Horeca
Minimaal 2 jaar (buitendienst) ervaring binnen de Horeca in een commerciële functie
Een zelfstandige, enthousiaste en sterke persoonlijkheid
Communicatief vaardig
Bereidheid tot werken in avonduren
Je bent sterk in relatiebeheer en het genereren van new business

Functieprofiel
Als Account Manager Horeca zal jij in een vastgestelde regio onze horecaklanten bezoeken. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het klantenbeheer binnen jouw regio waarbij het doel van jouw werkzaamheden het maximaliseren van de omzet en distributie van onze merken zal zijn. Daarnaast is het uitbreiden van de nationale positie en het vergroten van de naamsbekendheid van de producten aan de orde van de dag. Door jouw ervaring en netwerk, binnen de horecasector, weet jij wat de marktontwikkelingen zijn en vertaal jij dit gestructureerd naar mogelijkheden. Je sparringpartner is de Sales Manager, waar je ook aan rapporteert. Bij dit nationale bedrijf met grote internationale partners ben je in de positie om in je loopbaan te groeien en je netwerk uit te breiden.

Aanbod
Uitstekende arbeidsvoorwaarden
Bonusregeling
Alle toebehoren die bij deze functie van toepassing zijn; o.a. een auto
Werken met merken met een enorme potentie
Werken met grote internationale partners
Prettige en informele werksfeer in een enthousiast en gedreven team
Doorgroeimogelijkheden

Bedrijfsprofiel

Pleasure & Liqueurs is een Nederlands bedrijf – gevestigd in Barendrecht – en sinds 2008 lid van de MBG Group. Het bedrijf is in 2003 opgericht en specialiseerde zich in eerste instantie in de import van Spaanse likeuren. Vandaag de dag vertegenwoordigt Pleasure & Liqueurs – dankzij haar ambitie en gevoel voor trends – ook merken uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Verenigde Staten en Mexico. Ze is verantwoordelijk voor de exclusieve import, marketing en verkoop van deze producten in Nederland. Haar partners bevinden zich in het horeca- en retailkanaal. Zo bouwt Pleasure & Liqueurs aan een merk voor iedere drank en spirit uit haar portfolio.

Interesse?
Stuur uw CV en motivatie naar linda@pl-online.net .

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Gezien de grote hoeveelheid reacties op onze openstaande functies, kunnen wij momenteel alleen een reactie geven op kandidaten die volledig aan het profiel voldoen.

Trojka Salitos Effect Aqua Morelli Dictador IIsanto ScaviRay Three Sixty Vodka

You must be 18 years old to visit this site.

Please verify your age

- -